Vilkår og Betingelser

1. Introduksjon

Velkommen til mble.no. Vi tilbyr nettbaserte kurs og studio kurs. Kursene tar utgangspunkt i mindfulness, som hjelp til bl.a. stressreduksjon, søvnproblemer, smertehåndtering og økt konsentrasjonsevne.

2. Registrering

For å få tilgang til kursene våre, må du registrere deg på nettstedet vårt. Når du kjøper tilgang til et av våre kurs, opprettes det automatisk en konto hos oss og du blir tildelt tilgang til det aktuelle kurset. Du får tilgang til et kontrollpanel hvor du har full oversikt over dine kjøp, brukernavn og passord, som du selv kan endre der. Videre er du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til brukernavnet og passordet ditt, og du er ansvarlig for alle aktiviteter som utføres under din konto.

3. Betalingsvilkår

Betaling gjøres ved kjøp av kursene. Vi aksepterer de vanligste kredittkort, ApplePay og Google Pay gjennom betalingsløsningen til Stripe. I tillegg aksepteres også PayPal. Hvis betaling ikke mottas, vil du ikke få tilgang til kursene. Dersom du har valg å del-betale over tre måneder og et av beløpene i din betalingsplan ikke betales innen fristen, vil automatisk fremtidige beløp også forfalle til betaling.

Vi kan da fjerne deg fra kurset. Det at vi fjerner deg fra kurset betyr ikke at du er fritatt fra dine betalinger.

4. Bruksregler og angrerett

Du har tillatelse til å bruke kursmaterialet til personlig og ikke-kommersiell bruk. Uautorisert kopiering, distribusjon eller bruk av kursmaterialet er strengt forbudt.

Alle kurs som holdet i studio kan kanselleres inntil 30 dager før kursstart. Da blir hele beløpet refundert i sin helhet, minus et administrativt gebyr som er per dags dato NOK 500,- Mindre enn 30 dager før kursstart frafaller retten til refusjon.

Nettbaserte kurs som har en kortere prøveperiode, vil ikke bli belaster for videre bruk dersom kurset kansellere før prøveperioden er avsluttet. 

5. Personvernpolicy

Vennligst se vår personvernpolicy for informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personlige opplysninger.

6. Ansvarsfraskrivelse

Vi gir ingen garantier eller løfter om resultatene av å bruke våre kurs. Du bruker kursene på egen risiko.

7. Endringer i Vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden.

8. Lovvalg og Jurisdiksjon

Disse vilkårene og betingelsene er underlagt lovene i Norge, og eventuelle tvister skal avgjøres av domstolene i Norge.

9. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om disse vilkårene og betingelsene, vennligst kontakt oss på kronglete.no.

>